perjantai 1. maaliskuuta 2013

Tajunnanvirtaa taas.

melkein oli söpö kuva mutta sit ei ollukaa.MOI.
Ronja 'alotan taas bloggaamisen kymmenennen kerran' Strand tääl terve. Jos nyt onnistuis taas? Tuskin, mun lukijatkin on jo varmaa kadonnu johonki bittiavaruuteen.

Mutta anyhow, siellä on kevät♥! Ainakin melkein, ainaki kohta. Kevät on parhautta, ihanaa kun oon niin paljon ilosempi ja pirteempi ja onnellisempi ja ahhhhh! Käytiin tossa Virossa kolmen päivän laskettelureissulla, otin kameravehkeet, meikit, koko helahoidon mukaan. ''Nyt otan kuvia ja scenehuoraan oikee kunnolla ja tungen kuviini jokapaikkaan ja vittu tätä scenebitcheyden ja feimiyden määrääääääää!!!!''

Ja vitut.
En tainnu meikata koko loman aikana kertaakaa kuvaamisesta puhumattakaan. Löhösin sohvalla suklaavuoren eessä ja katoin disneychanelii. Menee se näinki, kai.

Niinja jee, kuus kuukautta tuli täyteen tänään!♥ Joo tiiän, se on tosi vähän ja plaaplaa ja ihme teineilyy ja huomiohuorausta ja BLAAAAAAAAH. Mut tä on eka kerta koskaan kun saan hehkuttaa tällästä, joten kestäkää ja kärsikää.

2 kommenttia:

  1. Ei sun lukijat oo minnekkää kadonnu! Mie oon uskollisesti käyny joka päivä täällä kattomassa, että millon taas kirjoitan ja JES nyt oli tullut uutta postausta! :) Onnea ½ vuoden kunniaks. Meillä tulee mun poikaystävän kans kesäkuussa 3 vuotta. :D Heha. Mut kiva jos nyt susta alkaa taas kuulumaan täällä blogimaailmassa! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän kommentin jälkeen musta ihan varmasti alkaa kuulumaan, pelasti koko illan♥ ! Ja hei onnee kauheesti!! Aika pitkä aika jo c:

      Poista