lauantai 2. maaliskuuta 2013

Redhead problems

Moiksu kuomat! 

hyi helvetti mikä sana.


Olin eilen yön mun vaimokkeella, tänään oli ihan huippukivaa syödä ittensä kipeeks ja kattoo leffoja. Pienen merenneidon kattominen toki johti taas syömis- ja hiuskriisiin.....
Siis voi luoja noi hiukset. Mitä en tekis että mun ois tollaset? 
Btw toi alempi kuva on täydellisyys.


Ootan kauhulla sitä päivää kun haluun värjätä mun punaset pois. Toi väri on juuttunu niin syvälle hiukseen että saan tappaa ne oikeesti ihan kunnolla jos aion vaihtaa väriä vaaleempaan. Onneks se ei nyt kuitenkaan oo tän ajan murhe, nää punaset tuntuu niin omalta just nyt c: 

Vaikka onhan tässä jotain hairahduksia pinkkiinki tullu....:


oikeesti anteeks tosta weppilaadusta. Silmiin sattuu.Mutta viimeks kun piti kävellä Cyber Shoppiin hommaan lisää pinkissimoo päänmaalaukseen, erehdyin kysyyn poikaystävän mielipidettä ja sieltä tuli ihan suoraan ja miettimättä että 'punanenpunanenpunanen'. Ja tässä sitä ny taas ollaa.
Once a redhead, always a redhead.Mutnii, vaikka koko kylppäri näyttää aina suihkun jälkeen murhapaikalta ja väri haalistuu huisin nopeesti ja shokkivärit on aika kalliita ostaa pitkille hiuksille niin usein kun ehkä ois tarvis niin punaset on kyllä aivan ihanat silti. Ronja approves!


1 kommentti:

  1. Kun värjäät suoraväreillä(?) niin käytätkö pelkästää sitä, ettet muuta? Ite sekotan suoraväriä kerran vkossa aina hoitoaineen sekaan, nii se kivasti pitää yllä sitä väriä. Tällä tekniikalla ainaki itellä säästyy vähä enemmä rahaa. :)

    VastaaPoista