sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

#44 ''Älä alistu!''

Taas on päällä ihan ylitylsä sunnuntai, eksyin sitten kierteleen youtubeen. Löysin sieltä sitten tommosen söpöisän videon, kun ''Älä alistu!--Annin tarina''. Videossa siis yhtä entistä bi-seksuaalia haastatellaan uskosta ja seksuaalisesta suuntautumisesta.

Over-bored Sunday again, and I found myself searching videos from youtube. I found this one video, called 'Don't submit!-- Anni's story''. They interview former bi-sexual about Christianity and sexual Orientation. 

Toi video sai mut niin helvetin huonolle tuulelle, että jos ei muuta, niin kyllä tästä perkele pitää ainakin postaus tehä! Oon nähnyt videon jo viime keväänä, mutta jostain syystä en keskittynyt siihen kunnolla. Yleensä pidän siitä kiinni että kun oon tosi järkyttyny jostakin, niin en kirjota postausta. Vasta sen jälkeen, kun oon vähän rauhottunu. Mutta paskat siitä, nyt alkaa räjähdellä!

That video made me so bad mood, that I gotta do at least one post! I have seen that video once (about an year ago), but for some reason, I didn't pay enough attention to it. Normally I don't write post when I'm really upset. Not until I calm down. But fuck that, let the explosion begin!

Eli siis pointti tossa kampanjassa on se, että Jumalan avulla tää tyttö päätti ettei ole enää bi, vaan alkaakin heteroksi. WHAT THE FUCK? Ja joo, tyttöystävä sai kyytiä yms.

So the campaign's point is that with God this girl just decided not to be Bi anymore, but will be straight. WHAT THE FUCK? And yeah, she dumped her girlfriend etc.

Eniten ehkä järkytti tämä lause: ''Jos joku murhaaja voi parantua, niin miksei homokin?''
Korjatkaa jos oon väärässä, mutta viimeks kun tsekkasin niin homo on terve ihminen, ainoa poikkeus on että henkilö kuuluu seksuaaliseen vähemmistöön.

This sentence shocked me most: ''If murder can be cured, why not gay?''
Correct me if I'm wrong, but last time I checked, gay is healthy human being, only exception is, that this person belongs to sexual minority. 3 kommenttia:

  1. otti päähä toi video! ihmisiähä ne homotki on.. ja jos jumala oikeesti on olemassa nii eiks se hyväksy kaikki sellasina ku on ja "anna synnit anteeks"? tai niin mä asian oon tajunnu O_o

    VastaaPoista