lauantai 24. maaliskuuta 2012

#41 Anti Anarchy

Eilen oli oikeen mukavaisa reissu Helsinkiin ja nuorten parlamenttiin c:
Lähettiin aamulla 6.30 (propsit mulle, pääsin noin aikasin ylös!) Tarun, Wahidin ja valvojan kanssa junalla Tampereen kautta Helsinkiin. Watan tunsin ennestään, joten tunnelma ei ollu niin awkward mitä se ois voinu olla. Plus Tarukin osottautu tosi kivaks c:


Ohjelma siis alko aamupalalla (omnom läskeilyä, me likey), ja sen jälkeen oppilasedustajat meni valiokuntiin ja toimittajaoppilaat (siis minä) poliitikko nonstoppiin. Suomeksi sanottuna siis tentattiin poliitikkoja. Ja mulla meni jälleen kerran ihan kamalasti hermo perussuomalaisiin homo-keskustelujen myötä. ARGH. Teki mieli heittää sitä edustajaa jollakin. Miten voi olla noin ahdasmielistä? Vihreet ja SDP sensijaan oli oikeen samaa mieltä mun kaa tosi monesta asiasta.Tän jälkeen sitten ensin harjotuksiin, ja sitten varsinaiseen täysistuntoon. Meidän koululta ei tälläkertaa tullu kysymystä, ei tarvinnu ainakaan sen esittämistä jännittää c: (taino, enhän mä siellä muuta tehny kun kuvasin ja haastattelin).

Mitro: Meinasitkos päästä tuolla tukalla taivaaseen?
Kilttinä tyttönä myöntelin vaan :)
Oikeastaan ei haittaa yhtään että hilluin kokoajan kameran tälläpuolen, en ois osannu yhtään olla tossa tilanteessa asiallisesti, kun se ei ikinä muulloinkaan onnistu.

Eduskunta-ohjelman jälkeen rakas valvojamme ilmotti jotenkin näin: ''Mä lähen tästä mäkkiin syömään hampurilaisia ja vaikka ranskalaisetkin. Nähään neljältä asemalla''. Lykkäs meille junaliput käteen, ja jäätiin vähän hämmästyneinä siihen.
Noh, yli kaks tuntia vapaata chillausta Helsingissä. Kyllä kelpaa.


pakollinen eduskunta-teinipeili

liian tärkee
10 kommenttia:

 1. kivan olonen blogi ! (: + noi sun hiukset on ihan sairaan kivat !

  http://oletteihania.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. mäkin olin tuolla :DD en vaa uskaltanu tulla sanoo moi vaikka sut tunnistinkin. olin se pieni kirkkaanpunatukkainen jolla oli kamalasti tavaraa mukana c:

  VastaaPoista
 3. Oorh voi kun oisi tullu moikkaan! En mä erityisen kovaa pure. Khihihii nyt oon ihan järkyttyny ja kaikkee koska I feel like fuckin' rockstar.

  XD

  VastaaPoista
 4. Hehehee Pave/Paavo A. on mun serkku, käyttäyhän se kunnolla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei cool! :D Ja joo, Pave oli oikeen kunnolla ja vaikutti tosi kivaisalta c:

   Poista
 5. Sun hiukset on ihanat :3♥ ja sun blogi on tosi ihana, sait yhen lukijan lisää x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oor kiitos ihan kamalasti! ♥ pelastit mun illan kun huomasin että palkissa lukee 60 lukijaa c:

   Poista