keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

#39 Rawr and stuff.

Woohoo, sain letkut pois ranteesta ja pääsinjouduin tänään kouluun innolla opiskelemaan♥ Joku meni tossa lauseessa nyt pikkusen väärin, mutta ei anneta sen häiritä.

Eilin kävin nanson penkojaisissa, alko oikeesti melkein naurattaa se mummovaatteiden määrä. Ihan lutusiahan ne oli, monta hyvin syönyttä haisevaa eläkeläistä tarpo eestaas ja tappeli sukkahousuista. Aww.
Ei sieltä mitään muuta tarttunutkaa kun alusvaatteita mistä en nyt kuvaa aatellu laittaa c: Halpaa oli anyway.

Eilisen suunnitelmat oli sit lähinnä lukee englannin kokeeseen ja vähän siivoilla. Ok, kyl mä siivoilin. Mut se kokeisiin luku... Vähän jäi D:

aikuisuus on sairaus

Aattelin että ehin lukee illalla, mutta tuli ihan kaamee väsymys ja nukahin aikalailla pystyyn. Noh, mikäs siinä. Mä luen ruokkiksella! 

....Ja paskat! Juttelin yhen kaverin kaa koko sen puoli tuntia, ja tultiin siihen tulokseen että koululla saletisti pitäis olla joku erityinen huone jossa vois olla rauhassa. Kiva siinä käytävällä puhua kun kokoajan tulee joku ''onko kaikki ok?'' ''hei mikä sulla on?'' ''tarviittekste apuu?'' Joten sinne meni ruokkis.

Ja sitten oli koe. Yleensä oon hyvä enkussa, mutta saa ny nähä että millasta numeroo tosta kokeesta tulee. Oma vika, mitäs menin lupaan menoo eiliselle, mitäs tuhlasin koko ruokkiksen. Vaikka molemmat oli kyllä tosi kivoja c: Silti. Huoh, ei se mitää. 

Tämmönen avautuminen vissiin tälläkertaa, oon selkeesti kirjotustuulella. 

3 kommenttia: