maanantai 12. maaliskuuta 2012

#38 Did you get what you deserve?

Not going hospital? Way too mainstream!

Joo eli tuli tossa viikonloppuna tehtyä pieni visiitti sairaalaan... Keskiviikkona huomasin ittelläni pienen patinalun reidessä. And not a single fuck was given that day, vaikka nyt jälkiviisaana voin sanoo että olis todellakin pitänyt tehä asialle jotakin. 
Torstai-Perjantai yön sitten kärvistelin kauheissa kivuissa, siinä vaiheessa tuli jo sellanen creepy fiilis. Mutta ei, enhän mä porukoille siitä maininnu. Miks ois pitäny, kyllä mä nyt kipua tiettyyn pisteeseen kestän. Särkylääkkeiden voimalla siis. 

Lauantaina oli pakko tehä jotakin. Pikku pattini ei ollut enää ihan kauheen pieni, ja kipu ei oikeestaa ees hellittäny särkylääkkeillä. Aloin iteki vähän panikoimaan. Menin sitten illalla suihkuun, ja tsekkasin samalla vauvapatin tilanteen. Perkele, sehän oli auennu. Verta ja muuta seksikästä tavaraa joka puolella. Siinä vaiheessa iski paniikki, aloin hengittään ihan ylinopeesti ja silmissä sumeni pikkusen (dramaattista, eikö vaan). Ja taas sitä sattu. 

Äiti tuli sitten kattoon että mitä mää kolistelen, ja totes melkein samantien että nyt mennään näyttään lääkärille. Pakko se oli lähtee. Parin tosi kivuliaan (lievästi sanottuna, sain kamalan paniikkiraivarin) testin jälkeen sain lähetteen Tayssiin. Ja sit mentiin taas.

Perillä samantien tippa käteen, ultraan ja muihin kivoihin pikku kokeisiin jota en enää ikinä halua kokee. Sakset vaan reiteen ja auki leikkaan. Puudutus? Ei tietenkään.
Siinä chillaan tipan kaa.


Pääsin jo eilen kotiin, nyt siis kotisairaala-hoidossa. Kolme kertaa päivässä käy lääkäri laittamassa katalysaattorin kautta antibioottia suoneen. Eli siis mulla on kokoajan tuo piikki kyynärtaipeessa, ja sitä kautta sitten mömmöt sisään. Nyt on fiilis oikeestaan kaikin puolin hyvä, ja omasta mielestä voisin kyl ihan hyvin jo mennä kouluun. Ulkona saan käydä normaalisti ja muutenkin ihan mitä vaan, mutta silti pakollisella sairaslomalla koulusta :D Ihan jees♥


3 kommenttia:

 1. voi sua palleroista, ilkeät pikku patit sais kuolla ennen syntymistään. :c

  VastaaPoista
 2. niin todellakin sais :c mut huomenna kouluun, joten kaikki ok :3♥

  VastaaPoista
 3. Apua! :O Mikä toi patti sitten oli?
  Mä kärsin itse kroonisesta poskiontelontulehduksesta ja noi poskiontelot ois pitänyt jo aikaa sitten punkteerata, mutta prkl mua ei tökitä neuloilla! (huono asenne tiiän :D)

  Kiva blogi kaikinpuolin ja tykkään ulkoasusta!

  http://takeofmoment.blogspot.com

  VastaaPoista