torstai 10. marraskuuta 2011

#3 All About My Chemical Romance

Juu, kolmas posti on siis My Chemistä. Sitä toivottiin, joten näin siis tällä kertaa. Ei siinä mitään, tosi mielelläni tästäkin kirjotan, onhan se mun lempibändi :)

Iskä on oikeestaan kuunnellu MCRää kauemmin kun mä, ja se mut siihen saikin innostuun. Eka biisi jonka kuulin oli varmaankin Welcome To The Black Parade, mut ei tää hulluus vielä siitä lähteny. Ei siis rakkautta ensisilmäyksellä tällä kertaa. Kuulin sen varmaan joskus 2007, mut siihen aikaan kuuntelin enimmäksee jotain massapoppia (Antti Tuisku, ihkuu) joten ei kolahtanu. En muista oikeen, mut mulla ei oikee ollu tunteita suuntaan eikä toiseen MCRn suhteen.
Iskä soitti aina Teenagerssia kitaralla, mutten mä siihenkää erityisemmin huomioo kiinnittäny. Biisi muiden joukossa.

2010 alussa (vähän Bobin eroomisen jälkeen) nimi pongahti silmille jostain netistä. Olin kuullu bändistä, muistin WTTBP- biisin hämärästi. Kirjotin sit ihan mielenkiinnosta youtubeen 'my chemical romance', ja silmille pomppas Famous Last Words. Muistan ihanan elävästi sen tunteen kun kuuntelin sen ekan kerran alusta loppuun. Sisällä poksahteli semmosia pieniä ilotulituksia, ja se musiikki sai mulle ihan superhyvän fiiliksen. En ollu ikinä ennen saanu sellasia viboja mistään musiikista, ja Famous Last Words oli varmaankin eka biisi johon ihan kunnolla rakastuin. Siitä tää kaikki oikeestaan alkokin.... Seuraavaks kehiin tuli I Don't Love You, Helena, I'm Not Okay jne. Tuntu että ei se lopu ollenkaan. Aloin ottaan bändistä selvää ihan tosissaan, ja kaikki asiat jäi helposti päähän. Musta tuli samantien hypefani, ja MCR oli mun eka true lempibändi josta tiesin suunnilleen kaiken.

2010 lopussa tuli sitten Danger Days, jonka tietty juoksin ostaan samantien. Ja olinhan mä niitä biisejä aiemminkin kuunnellu. Mut se ei oikeen iskeny, ja mietin vaan että mitä ihmettä My Chemille oikeen tapahtu. Ja Gerard värjäs punaseks. Siis OMG. Kuuntelin levyä silti, noin muodon vuoks. Täytyy sanoo et onneks kuuntelin. Alussa tein sen virheen, että aloin vertaan DDtä Black Paradeen. Ei niin voi tehä, ne on ihan erilaisia! Kuitenkin, aloin pikkuhiljaa rakastua Danger Daysiin. Eka biisi oli varmaan Bulletproof Heart, josta oikeesti tykkäsin tosi paljon. Ja sitä myöden kaikki muutkin alko kuulostaan mun korvissa paljon paremmalta. Ja sitten sitä taas mentiin.

20.3.2011 MCR ja Hartwall. Olin laskenu päiviä 152 asti, ja sitten se oli yhtäkkiä jo kaheskytä päivä. Heräsin kuudelta, ja lähettiin Jonnan ja Iskän kaa Helsinkii päin. Jonotus oli yhtä tuskaa, ja olin ihan umpijäässä. Jonotus oli kuitenki ehottomasti kaiken sen arvosta, keikka oli ihan mahtava. Sen jälkenen masennus oli kyllä ihan asia eriksee.... :D

MCR on edelleen mun lempibändi, ja toivottavasti tulee aina oleen :) Tällä hetkellä oon järjestäny Suomen IMCRD- tapahtuman, saanu älyttömästi uusia kavereita (mcr, connecting ppl) ja tuun oleen ylläpitäjä Suomen MCRmy- sivustolla. (huomaa lievä leijuminen).

Seuraava posti sitten MCRmystä, ellei kukaa mitää muuta ehota ;)


5 kommenttia:

 1. Huomaa lievä leijuminen: Minäki pääsin sivujen ylläpitäjäks. :D

  VastaaPoista
 2. Terveppähei, pakko kommentoida, seikkailin netis ja löysin sun blogis ja rakastuin jaja ei siitä sen enempää :-Dd
  Muttasiis, tää teksti sai mulle kylmätväreet! Ihan oikeesti! Entiiä, mulla oli vähä sama juttu tuon MCR:n kans, olin kuullu bändistä ja biiseistä mutta en kiinnittäny mitää huomiota. Mutta valastuin sitten, ja onneksi valastuin. Olin myös siel keikalla ja oulun IMCRD jaja muuta kivaa :D Aaaa kauhee kommentti muttako PAKKO, oon sun uus lukija nyt hehehe, ok ei mul muuta heihei c:

  PS. JA PAKKO SANOO ETTÄ FAMOUS LAST WORDS on ihanin ja saan jokakerta siitä kylymätvärreet. Okei nyt meen.

  VastaaPoista
 3. Awawawawaa, oikeesti? HELL YESS, mää ehkä rakastan sua. Okeijjoo heiheii vaan mut joo sekoon liveästi aina kun löytyy uusia tommosia ihmisiä med paras musiikkimaku <:

  +kiitosromaanikommentista<3

  VastaaPoista
 4. hehee oon kans ite ihan über iso mcr fani (huomaa mun epic nimimerkki khöhö) ja eka biisi minkä kuulin kans niiltä oli just welcome to the black parade ja siitä se sit lähti :D kuuntelin niit yläasteel aika paljon mut sit se jäi vähäks aikaa lukioon mentyäni, mut sit taas löysin tämän mahtavan bändin uudestaan ONNEKS :DD pistin vaa youtubee black parade ja kuuntelin sen ja sitte helenan ja näin ja olin iha fiiliksissä ja flashbackeissä :DD joo pitkä viesti mut piti tilittää xDD

  VastaaPoista