keskiviikko 9. marraskuuta 2011

#2 All About 5.11.2011

Klo 6:25 Mimma laittaa viestiä. 'Hei, mä meen suoraan sinne sorsapuisto salin eteen'. Katon viestiä hetken. Sitten kelloa. Tuijotan kelloa. Paniikki. Kännykän piti herättää viideltä, ei herättänyt. Olin tietty säätänyt jotain asetuksen kaa, as always. Juna lähtee viiden minuutin päästä, en ehi millään. Ihan helvetinmoinen paniikki, ei mitään rajaa. Miten mä nyt pääsen Tampereelle? Avaan koneen ja suoraan VRn sivuille. Seuraava juna lähtee 7.34. Jes, mä ehin siihen. Laitan hiukset ja meikit supernopeesti, pakkaan kamat, tarkistan viiteen kertaan että mulla on lippu. Ja sit rautatieasemalle.

Klo 8:00  Juna tuli ajoissa perille (ihmettelen, kiitos tästä vr) ja sitten sorsapuistosalin eteen jonotuspaikalle. Oon ihan varma että paikka on jo täynnä porukkaa, ja mietin et miten ihmees pääsen jonon ohi ilman et mut hakataan. Missään ei oo ketään. Kai se oli Tampere-talolla? Tottakai se on. Mut miksei täällä oo ihmisiä? Sitten tuun oville. Mimma ja Sanni nojaa lasioveen ja juttelee jotain. Mua naurattaa. Ne on ekoja. Täällä ei oo vielä ketään. Jumalauta, me ollaan ekoja. Juoksen niin lujaa että meinaan kaatua. Naurattaa liikaa ja hypityttää ja kaikkee. Halataan ja hypitään ja nauretaan ja mä taidan kiljua. Tää tietää eturivii. Tää niin tietää eturivii.

~tästä lähtien en enää muista kellonaikoja, heittelen siis arviolta <3 :D~

Klo 11:00 Mimma, Sanni ja vähänaika sitten tullu Riina lähtee käymään hesessä ja kahvinmetsästysreissulla. Mä jään vahtiin kamoja. Vitsi niitä oli muuten paljon :D .Siinä jossain vaiheessa meidän jonotusseuraks liittyy ekat ulkopuoliset, kaks turkulaista tyttöö. Ne oli tosi kivoja<3 'Mitä te ootte tullu kattoon?' 'BMTHta'. Hell_yes_.

Klo 13:00 Porukkaa on tullut vähän lisää, suurin osa Bring Me The Horizon- faneja. Jes. Kaikki on tosi kivoja, ja suurin osa MCR- porukasta on tullu jo paikalle. Ja voin kertoa että on kylmä.

Klo 14:00 Tyyyyyyylllsääääää. Kattelen lasiovista, jos sisällä näkyis jotain mielenkiintosta. Joku vanha pappa menee siitä ohi, sen kaa kävelee joku mies. Hymyilen vähän, se näyttää vähän Oliver Sykesiltä. Samanlaiset hiukset takaapäin. Ne puhuu jotain. Vanhempi mies tilaa hissin, ja se nuorempi kääntyy muhun päin. Sydän jättää lyöntejä välistä. DFJGKJHUIYHULNOHU- kohtaus, se on Oli. Mä taidan olla eka joka kiljuu. Paniikki. Mimma huutaa jotain, tais käskee koputtaa lasiin. Herään vähän ja paukutan lasia ku mielipuoli vaikka se on vaan metrin päässä. Se nauraa ja vilkuttaa mulle. Meen makaan maahan ja kiljun ja nousen ja hypin ja nauran niin ettei saa henkee. Viimestään tässä vaiheessa kaikki muutkin huomas sen, mutta ei se tuu ulos.

Klo 16.00 Piha alkaa täyttyy jonottavista ihmisistä, meitä on jo tosi paljon. Taas lasiovistalkkausta. Sitten siitä menee ohi Jona, ja paikka sekoaa. Nyt mä en ollu eka joka sen huomas. Oiskohan ollu Sanni? En oo varma. Kaikki kiljuu ku viimestä päivää, ja tunnelma on aika katossa.

Klo 17.00 Järkkärit tulee ulos, ja ne käskee meidän muodostaa parijonon. Mä ja Sanni siivotaan roskat, mut päästään silti takasin eturiviin. Btw, rakastan Tampere-talon järkkäreitä, ne on oikeesti kivoimpia mitä oon ikinä tavannu :3 ISO HALI TAMPERE-TALOLLE SIIS! Sit alkaa tunnin piina. Ei oo ikinä menny aika niin hitaasti kun se meni sillon.

Klo 18.00 Ovet avautuu, jopa ihan ajallaan! Tärisen ihan hulluna, enkä vaan kylmästä. Juoksen sisälle, näytän lipun järkkärille ja juoksen sisään kolmantena koko jonotusporukasta. ETURIVI. Ja suoraan keskellä. Lava on tooooosi pieni, ja toooooosi lähellä. Värisyttää. Se alkaa ihan just. Oon ihan tarkalleen keskellä. Mun toisella puolella on Julia, toisella Roosa. Tosi jees, siis :)

Klo 18.30 ------->

Eka soittaa muistaakseni Darkest Hour. Tylsää. Tuskaa. Sitten lavan takana näkyy Oli kameran kaa, ja kiljun ennen kun keikka on ees alkanu. Se kuvaa suoraan meihin, ja tulee sitte yleisön eteen. Kaikki ottaa kiinni, mä sain vaan hipastua sitä. Olilla on ne uudet Drop Deadin kengät, joita oon kattellu. Tulispa ne pian myyntiin.

Darkest Hourin jälkeen lavalle tulee Devil Draiver. Ei sekään mitään kauheen hyvää musiikkia oo, mutta parempi silti ku DH. Sen keikka matelee. Enää hetki, enää hetki.... Sitten ne lopettaa. Vatsanpohjas muljahtaa, kun tiiän, et seuraava bändi on se minkä takia jonotin 10 tuntia.
Jotku hevarit huutaa taaenpana 'we wan't more'. Me huudetaan puolet lujempaa 'BMTH', ja niillä tais mennä hermot. Joku huutaa 'turpa kiinni ämmät' tai jotai vastaavaa -.-. Huudamme siis vielä lujempaa :D:D

Noh, hevarit ei saanu lisää. BMTH tulee lavalle. Ei oo todellista. Oli tulee ihan mun eteen ja menee seisoon aidalle. Mä sain koskettua sitä jokapaikkaa. Kiljun keuhkoni pihalle ja laulan joka sanan, en tiiä miten ihmeessä muistin ne. Jostain selkäytimestä ne kai tuli. Oli pitää kokoajan kontaktia yleisöön, mikä on mun mielestä ihan mahtavaa. Se halaa mua, pussaa mun päätä, irvistelee mulle ja pitää mua kädestä kauan. Jos osaisin itkeä keikoilla, oisin itkeny. Kyl mä vähän taisinkin, olin liian sekavassa mielentilassa.
     Sitten se ottaa Mimman lavalle. SE OTTAA MIMMAN LAVALLE!! Kiljun keuhkoni ulos, oon liian ilonen sen puolesta, mä jotenkin pystyin jakamaan sen fiiliksen vaikken tietenkää fyysisesti pystyny. Katoin ihan järkyttyneenä, kun Mimma ei ollenkaa meinannu mennä sinne lavalle :D Oli pakko kiljua että 'mene nyt saatana', kun Oli vaan houkutteli sitä ja tyttö koomaa aidan toisella puolella. Sitten se heräs, ja järkkärit autto sen lavalle. JA SE LAULO. Ja veti sen niin asenteella ettei mitään rajaa. Kiljuin niin kovaa kun mun kurkusta enää siinä vaiheessa ulos lähti. Loppukeikkakin oli ihan uskomaton.
Oliver otti mun tekemän lakanan lavalle, ja näytti sitä kaikille ja sano vielä jotain 'how cool is this?' ja meinasin kuolla onnesta.

Kun BMTHn setti oli ohi, juostiin ulos. Ootettiin että nekin ois tullu, ja nähtiinki ne kokoajan ikkunasta. Muistaakseni siinä oli mun lisäks Mimma, Sanni, Milka, Julia, Anni, toinen Sanni ja Suvi. Oli datas kokoajan! Siis sen koko kaks tuntia mitä me venattiin. Ei ne tullu ulos :( Vaan Lee meni keikkabussille, mut sekää ei tullu meiän luo, vilkutti vaan. Nähtiin silti Oli puolialasti ja Matt aikalailla kokonaan alasti ;D
+ meille tuli pitään seuraa semmonen tosi kiva järkkäri<3
eka kysymys: 'minkä kokoset sun venytykset on?!' :D:D

kiitos parhaasta päivästä ikinä<3

3 kommenttia:

 1. MÄ RAKASTAN SUN BLOGIA!!! :D <3 tää postaus on ihana! :D

  Muutetaanko englantii yhessä? Sä saat Jonan nii mä otan Olin. :D Tai rakennutetaan killjoy kartano sinne ankkalammen pohjaan niinku suunniteltii. :D "Söpöä ja lutusta pojat, söpöä ja lutusta" :D

  VastaaPoista
 2. aww jee :D ja todellakin muutetaa <3 ''hymyile niin ne ei arvaa että oli sykes on sun kellarissa sidottuna''

  VastaaPoista
 3. MITMITÄ!! Jona on mulle varattu jo aikoja sitten!!!

  VastaaPoista