maanantai 28. toukokuuta 2012

#55 Otsikot on yliarvostettuja

ROArr

Oonpas taas ollut huono bloggari. Viimesestä postauksesta on viikko, ja kaikenlisäks kirjotan tätä ihan puhkipoikkipinoon- fiiliksellä. Univelkaa on tultu haalittua tässä viimeisen viikon ajan aika tuhdilla tahdilla, ja olo on sen mukanen.
Nyt oletan että ette yksinkertaisesti kestä elää jos en heti kerro miten mun viikko on mennyt, joten no worries! Tässä tulee:

Keskiviikkona suuntasin liian vähillä yöunilla Pirkkalan lentokentälle. Siellä sitten lievää vekslausta mun ylisuuren matkalaukun kanssa, joka kuitenkin saatiin turvallisesti ja ajallaan perille. Eli siis Ruotsiin.
Perjantaina käytiin Kuninkaanlinnassa ja Gröna Lundissa.
Ja kaikki jotka joskus ootte menossa kyseiseen huvipuistoon, teidän on pakko mennä kummitustaloon. Se on oikeasti pakko, I'm not kidding. Mä ja Jonna itkettiin ekalla kierroksella.

Ja mentiin vielä uudestaankin.Torstaina ah-niin-aikaisen herätyksen jälkeen Tukholman moderniin taidemuseoon, jonka jälkeen edessä oli kuusi (6) tuntia vapaata shoppailuaikaa. Oli jalat aika suhteellisen kipeet session jälkeen....
Illalla mentiin laivaan, ja buffetin kautta tanssilattialle ja hyttiin nukkumaan.


Perjantaina herätys taas kerran luvattoman aikaisin, laivasta pois aamupalan kautta ja junaan. Koko muu luokka nukku matkalla edes vähän, mä ja Janhu pysyttiin urhoollisesti hereillä.
Kotiin tullessa en edelleenkään nukkunut, vaan hain kaupasta energiajuomaa ja vietin mun perjantain House- jaksoja kattellen.Lauantaina olin jo kymmeneltä aamulla reippaana isosena Urhatun leirikeskuksella valmiina viimeiseen koulutukseen. Ah. Olo oli aika fresh...

Sunnuntaina herätys oli kahdeksalta, ja tässä vaiheessa kirosin jo aika epäsopivaan ääneen pahaa oloo ja väsymystä. Leiri oli kuitenkin tosi kiva as always, ja ehkä tän yön sais jo nukuttua kunnolla?

Aina saa toivoo♥6 kommenttia:

 1. voi perhana ku siä oot söpöö :'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aw kiitos c: ♥! Siä oot päivänpiriste.

   Poista
 2. ''oliks toi lamppu riparillaki katossa?'' XDXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDXDXD en pääse tästä ehkä ikinä yli♥

   Poista