torstai 5. tammikuuta 2012

Dear hair.....

....Y U SO HARD?!


Ääääääääääää. Oon niin kyllästyny. Mustaa. Mustaa. Mustaa. Mustaa.
Toisaalta ehkä ihan hyvä että vaatteiden ja hiuksien (tai mitkä nää epämääräset karvat ny on) suorastaan imen valoo itteeni. Jos oisin joku übervärikäs sateenkaariscene, niin maailma ehkä ylikuormittuis. Semmonen mä vähän taidan olla sisältäpäin, joten kaikki vois räjähtää vaan mun värikkyydestä.

We don't want that to happen, don't we?

YES WE DO!

Mä haluun mun hiuksiin jotain uutta. Jotain sellasta BOOOOOOOOOOOM. Haluisin olla tänä vuonna muutenkin vähän värikkäämpi. Enkä nyt tarkota mitään sateenkaaren värisiä legginssejä ja kirkkaan keltaisia toppeja, vaan jotain muuta kuin tää mun ainainen bändipaita ja mustat pillifarkut yhdistelmä.

Tuskin saan mitään aikaiseksi ja kuolen mustahiuksisena, kunhan vaan valitan ;)

Mutta silti...

...Ideoita?

6 kommenttia:

 1. Hiukset... naisten ainainen ongelma. Ehdotus nro 1: pistä vaalennuksella ensin raitoja, jotka sitten värjäät jollakin mieluisella shokkivärillä, tai sitten jätät vaikka vaaleaksi. Nro 2: pistät koko pään vaaleammaksi. Siis tummanruskeaksi ja siihen saa sitten punaisuutta mukaan, eikä olen niin HC-dark.

  En ole kampaaja :( mutta kunhan ehdottelen :-D

  VastaaPoista
 2. jjep, mulla olikin tos puolisen vuotta sitten vielä pinkit raidat päässä, niitä on jo vähän ikävä.

  Ja tota koko pään blodausta ja siihen jotain väriä päälle, sitäkin oon miettiny. Mutku haluun raiskata miun hiuksii mahollisimman vähän :c

  Kiitos ehotuksista :3 !

  VastaaPoista
 3. Epeli, vedä ne punaset nytteeen !!!! ::3333 <3

  VastaaPoista
 4. kiva blogi! huomaa et sulla on omatyyli.

  VastaaPoista