torstai 26. tammikuuta 2012

#27 Don't I Look Pretty Walking Down the Street In the Best Damn Dress I Own?

Tänään oli ihan semihyvä päivä. Koulupäivä mateli as always, juteltiin vähän siitä että pitäiskö tilata meille limusiini kevätjuhlaan. Vastaus oli aika selkee, ehdottomasti pitäis :)
Tän hetkisenä suunnitelmana siis olis että meitä tulis limoon suunnilleen kaheksan, mentäis sillä Tampereelle syömään, sitten osa Rosendahliin ja loput luultavasti kotiin yms. (Mä luultavasti lukeudun siihen jälkimmäiseen porukkaan, luultavasti ainoana). Saattaa tulla kallis reissu, mutta kuulostaa liian upeelta missattavaks. Peruskoulu loppuu, mä haluan lähtee asenteella! Traktori ois kiva, mut kai toi limusiinikin käy.

Illalla menin sitten Tampereelle ja kävin ostamassa Cybershopista punasen hiusvärin. Kuvaa tulee huomenna!

Ja sitten haasteeseen;

Day 2: Your least favourite song


Ensin tuli mieleen Nygård. Mutta en mä sen biisejä vihaa, ne on ihan hauskoja ja kyllähän ne alkaa naurattaan ja tanssituttaan. Sitten Rebecca Black. Okei, se on kamala, en nää siinä biisissä mitään hyvää. Mutta kaikki tietää sen jo!

Siispä tämä. Mitä voin sanoa? Tää on liian synkkää. Vihaan tätä biisiä, anteeks :D Mutta kun örgjaijghgöojgaö. Taivas varjele. LIIAN DARK!

Vai mitä te ootte mieltä? en halua missään nimessä loukata kenenkään musiikkimakua, ite vaan en oo näin synkän musiikin ystävä :------D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti