tiistai 15. marraskuuta 2011

#6 All About Bridge

Lävistyskuume nousee taas, joten toki tästäkin piti postaus tehdä. Ehkei keikauta maailmaa mihinkää suuntaan, mutta ehkei oo tarkotuskaan.

Eli siis bridge. Eli siis nenänvarsilävistys. Eli siis niebuhr.

Eli siis tämä:


Se vaan on niin ihana! Suunnilleen viime vuoden joulusta oon sitä halunnu, ja viime kuussa tuli vihdoin lupa käydä ottaan se pitkän kinuumisen jälkeen. Ja arvatkaapa mitä? En oo edelleenkään käyny ottamassa sitä. Syynä on lähinnä muiden ihmisten mielipiteet. Ei, ei kavereiden. Ne nyt on oikeestaan ilmaa, ollu tähänkin asti. Tiedän että siitä tulis aikamoista vittuilua, mut ei tuttujen mielipide mua haittaa.
Sukulaisten haittaa.

Siis porukoille se on ok, mutta mummun ja näiden reaktio jännittää liikaa :d En osaa yhtää ees miettiä miten ne reagois. Ja sit toi uloskasvaminen. Arvet silmienvälissä ei oo mitkään kaikkein kauneimmat.... Ja tietysti neulakammo, joka ei kuitenkaan oo ylitsepääsemätön. Tiiän että kestäisin sen, joten tää ei oikeestaan oo ees syy siihen että mulla ei vielä sitä oo. Se on vaan hidaste.

Mut oikeesti se on ihana!
Pitäiskö mun ottaa se vai ei? :]

12 kommenttia:

 1. Mä en oo ikinä pelänny mitää nii paljon kun äitin kommenttia kun ilmotin, että meen ottaa lävistyksen. En edes uuden koululuokan kohtaamista tai työhaastattelua tai MITÄÄN. Toinen oli mummun ja papan kommentit. Mutta ne ei ees aluksi huomanneet sitä. Äiti taas sanoi et kunhan ei oo keskellä naamaa nii hyvä. Mut sepä ei tiedä mun suunnitelmia ottaa ehkä huuliläväri. Mutta pelkään, että ikenet vetäytyy enkä sen takia käy sitä ottamassa ainakaan vielä. :(

  Kaverit taas kannusti ottamaan tuon ja yksi kaveri itseasiassa sanoi että ota kulmaläväri ennen huulta (koska oon miettiny sitäki ihan älyttömän kauan ilman että oon päässyt yhtään minkäänlaiseen tulokseen). :) Samainen kaveri meinasi pyörtyä siä lävistyshuoneen ovella kun näki neulan ja verta (sanoi että johtui siitä ettei se ollu syöny mitää mut seliseli :D). :D

  Mutta varmaa taitaa tuo huulilävistyksen ottaminen vähän venyä kun haluaisin tatuoinnin. Luultavasti ranteen sisäpuolelle sellaisen deathly hallows merkin, koska oon aina rakastanu Potter elokuvia (kirjojaki sit myöhemmi mut elokuvia lapsena) ja ne on ollu mulle tärkeitä. Ja se merkitsisi myös periksiantamattomuutta, rohkeutta ja lujaa ystävyyttä. :) Alunperin mietin, että jos oisin ottanut tuon logon pienempänä molempiin, tai vaan toiseen, keskariin. Mutta se on vaikea tarpeen tullen peittää joten ranne on parempi paikka. :/

  VastaaPoista
 2. Haha, tuli kiva romaani sulle luettavaks. :D Nim. tykkään lävistyksistä ja tatuoinneista. :D

  VastaaPoista
 3. aww jee joo, tatuointi on mullaki ollu pitkää suunnitelmissa, mutta 18 vuotta on ihan ehoton ikäraja vanhempien mielestä. Joten pari vuotta sitte vielä... Mut toi bridge on mietityttäny jo tosi kauan ja ihan tosissaan, oli pakko tehä tästä postaus.

  Ja mä tykkään romaaneista<3 JA LÄVÄREISTÄ JA TATUOINNEISTA, mut se varmaan tuli selväks 8--D

  VastaaPoista
 4. ei ronja totaaaaaa ::DD no okei, mee ihmees ottaan :)

  VastaaPoista
 5. Sullakin on kivan olonen blogi, jotenka sait miustakin sitten lukijan ;>> Ja lävistykset, sekä tatskat on ihanania. Iteltä löytyy tatuointi, muttei yhtää lävistystä, vaikka haluisin.. Ehkä viel joskus.. =)

  VastaaPoista
 6. oi, mee ihmeesssä ottamaan ! Itse ku menin ottamaan nuo lävistykset niin pelotti kans sukulaisten kommentit, mutta onneksi ne ihan hyvin on suhtautu c:: En kadu, enkä tuu katumaan !

  VastaaPoista
 7. hejjj ota ihmess toi läväri! :) Otin ite kans tos viimeviikol huulilävärin :p Ja kiitos ko aloit lukeen mun blogia, sul kans tosi hieno, ja lukija tuli täältäki ;)

  VastaaPoista
 8. jei, kiitos ihmiset c: hmh, ehkä meenkin ottaan sen. Kattellaan ;3

  VastaaPoista
 9. Upeet silmät sulla!

  http://jannuli.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Bridgeissä ainut huono puoli on se, että ne ovat kasvaneet melko monella ulos ja jättäneet pahan näköiset arvet. :( Muutoin todella kaunis lävistys kyllä.
  En tiedä tiesitkö, mutta simmujen väliin on mahdollista ottaa myös microdermal-lävistyksiä, joista ei siis tappia näy päällepäin ollenkaan. (itselläni näitä lävistyksiä 2kpl) Näissäkin lävistyksissä on toki uloskasvuriski, mutta ovat kyllä nättejä. :)

  VastaaPoista
 11. niinpä, tota uloskasvamista vähän pelkäänki :/ Ja en tienny! Täytyypä heti mennä googlettaan, kiitti vinkistä 8)

  VastaaPoista
 12. ota vaan tuo lävistys :) kuhan vaan pystyy ottaa ku se on aika lähellä silmää. Simmut kiinni vaan ja menoks

  VastaaPoista